تغذیه د ر برونشیت مزمن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77849
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]بیماری برونشیت التهاب برونش و برونشیول یا نای و نایژک در ریه است و به طور کلی به دو دسته حاد و مزمن بر اساس علائم و زمان بروز آنها تقسیم بندی می‌شود؛ برونشیت حاد به دنبال عفونت‌های تنفسی ویروسی، باکتریایی و قارچی یا استنشاق مواد آلوده همچون تنفس آمونیاک در فرد رخ می دهد. قرار گرفتن در هوای آلوده فراتر از حد مجاز آلاینده‌ها نیز می تواند موجب بروز این بیماری در افراد شود.

    سرفه مزمن را مهمترین علامت برونشیت مزمن است. مبتلایان به این بیماری معمولا سه ماه متوالی در طول دو سال پشت سرهم سرفه می‌کنند که این موضوع در فصل زمستان و اواخر پاییز بیشتر است. شایعترین علت برونشیت مزمن با مصرف سیگار در افراد ارتباط دارد بطوری که 80 تا 90 درصد مبتلایان به آن را افراد سیگاری تشکیل می دهند. آشپزها، کارگران معادن بویژه افرادی که در معادن زغال سنگ کار می‌کنند، کارگران کوره‌های آجرپزی یا اشخاصی که با مواد شیمیایی و محرک سر و کار دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به برونشیت مزمن هستند. همچنین تنفس طولانی مدت هوای آلوده در حد مضر برای ساکنینی که در مناطق فاقد هوای سالم زندگی می کنند زیان آور است بطوری که این مجاورت احتمال ابتلا به این بیماری را در آنها افزایش می دهد.

    به طور کلی پرهیز از تماس با مواد محرک و مصرف مایعات فراوان به بیماران مبتلا به برونشیت توصیه می شود. خوردن مواد حاوی آنتی اکسیدان همچون کلم بروکلی، کیوی، پرتقال و پیاز به بهبود حال این افراد کمک می کند؛ همچنین نوشیدن چای و قهوه در رفع طعم بد فلزی ایجاد شده در دهان موثر است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.