اشتغال، روند معمول تغذیه خیلی از افراد را به هم می زند و موجب می شود كه افراد به سوی تغذیه نادرست گام بردارند.
از سوی دیگر فشار كار در كنار فقر مواد غذایی و استرس می تواند، كارمندان را بیمار و چاق كند.
به گفته كارشناسان تغذیه، بهترین راه برای داشتن تغذیه سالم در محل كار استفاده از آجیل و میوه است. آنها می گویند هر چند به نظر سخت می رسد، اما می توان به سادگی ظرفی حاوی میوه و آجیل را روی میز كار قرار داد و از آن به عنوان میان وعده استفاده كرد، تا ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود.
همچنین نباید آبسردكن محل كار را از یاد برد و باید ساعتی یك بار برای نوشیدن آب، به آن سر زد تا هم آب مورد نیاز بدن تأمین شده و هم در بین نشستن مداوم روی صندلی، وقفهای ایجاد شود. پزشكان می گویند اغلب مردم در محیط كار در نوشیدن چای و قهوه زیاده روی می كنند اما باید این نوشیدنیهای كافئیندار را تا جای ممكن با آبمیوههای طبیعی جایگزین كرد. همچنین مصرف غذاهای خانگی در محل كار بر همه چیز اولویت دارد، اما در صورتی كه این امكان وجود ندارد، باید مصرف فستفودها را به حداقل رساند و از غذاهای سالمتر به عنوان ناهار استفاده كرد.
منبع: همشهری