تغذیه در سرطان کولورکتال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78329
    zghasemi
    مشارکت کننده

    افرادی که به علت ابتلا به سرطان کولورکتال تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند و بخشی از دستگاه گوارش آنها برداشته می‌شود، نیاز به رژیم غذایی خاصی دارند و تنظیم برنامه و رژیم غذایی در بیمارستان باید قبل از ترخیص تحت نظر تیم متشکل از پزشک و مشاور تغذیه و رژیم درمانی صورت گیرد.
    به طور کلی این افراد پس از ترخیص باید رژیم غذایی پرکالری با مقدار پروتئین کافی داشته باشند.
    عدم تحمل لاکتوز در این افراد باید در نظر گرفته شود و در صورت وجود این مشکل توصیه می‌شود مصرف غذاهای حاوی لاکتوز کاهش یابد (به طور مثال در برنامه غذایی، ماست و پنیر جانشین شیر شود).
    پس از عمل جراحی ابتدا باید مصرف مواد پرفیبر محدود شود و به تدریج بسته به تحمل گوارشی فرد، به مرور زمان افزایش یابد. این مواد عبارتند از: سبوس گندم، نان و غلات سبوس‌دار، سبزی‌ها و نان جو.
    رژیم غذایی کم‌حجم در وعده‌های مکرر توصیه می‌گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.