تغذیه در سرطان پروستات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78323
    zghasemi
    مشارکت کننده

    توصیه‌های تغذیه‌ای در رژیم‌غذایی این بیماران به قرار زیر است:
    مصرف کافی مواد پروتئینی و حاوی انرژی رژیم غذایی کم‌چربی و پرفیبر همراه با افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا -۳ (در انواع ماهی‌ها)
    مصرف غذاهای حاوی ایزوفلاونوئیدها مثل دانه سویا، عدس، شیر سویا، خشکبار، لوبیا و…
    افزایش مصرف میوه‌ها و سبزی‌های سبز، زرد، نارنجی و قرمزرنگ (گوجه‌فرنگی، سس گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی و…)
    محدودیت استفاده از نمک در صورت مصرف کورتیکواستروئیدها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.