• در مصرف مواد قندي، چربي ها و انواع شيريني ها افراط نكنيد.
• سالاد را همراه آبليمو، آب نارنج يا آبغوره كم نمك با كمي روغن زيتون مصرف كنيد. اگر ترجيح مي دهيد همراه سالاد از سس استفاده كنيد بهتر است بجاي سس مايونز كه حاوي مقدار زيادي چربي است، مقداري ماست،آبليمو يا آب نارنج، سركه و كمي روغن زيتون را با هم مخلوط كرده و به عنوان سس سالاد استفاده كنيد.
• در مصرف چاي زياده روي نكنيد. حداقل يك ساعت قبل از غذا و يك تا دو ساعت پس از صرف غذا از نوشيدن چاي خودداري كنيد تا آهن موجود در غذا بهتر جذب شود.
• همواره مواد غذايي تازه و سالم مصرف و از مصرف غذاهاي مانده پرهيز شود. مصرف غذاهاي كنسرو شده و آماده كه معمولا” حاوي مواد افزودني و نگهدارنده هستند را تا حد امكان محدود كنند.
• مصرف غذاهاي غير خانگي مثل سوسيس، كالباس و پيتزا كه معمولا” ارزش غذايي زيادي ندارند را كاهش دهيد. مصرف پيتزا و همبرگر (حاوي انواع سبزي ها و گوشت) كه در منزل و با استفاده از مواد غذايي سالم تهيه شده باشد، مانعي ندارد.