تغذیه برای پیشگیری از پوکی استخوان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70261
    ناشناس
    میهمان

    زنانی که روزانه یک لیوان نوشابه مصرف می‌کنند، سه برابر بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار دارند. پزشکان بر این باورند که مصرف برخی میوه‌جات همچون پرتقال، خرمالو، انگور و توت‌فرنگی، در پیشگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان موثر است.
    مصرف این منابع غذایی و برخی سبزیجات از جمله کلم، شلغم، هویج، زیتون، جعفری، اسفناج، کرفس و غذاهای دریایی به‌ویژه ماهی به دلیل دارا بودن کلسیم در پیشگیری از بروز پوکی استخوان مفید هستند. همچنین فرآورده‌های لبنی همچون شیر، ماست، کشک، قره‌قوروت، پنیر و برخی خشکبار از جمله کشمش، بادام، پسته و گردو نیز از منابع مهم و بسیار خوب کلسیم‌اند. پوکی استخوان توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان سومین معضل بهداشتی جهان تلقی شده و نام «بیماری خاموش» برای آن در نظر گرفته شده است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.