تغذيه و آرتريت روماتوئيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66715
    nikbakht
    مشارکت کننده

    محققين سوئدي طبق يك مطالعه تجربي نشان دادند، افرادي كه داراي التهاب مفاصل ( روماتيسم ) بوده و رژيم غذايي مردم نواحي مديترانه را دريافت كرده ا ند، به مراتب درد و تورم كمتر وفعاليت بيشتري داشته اند .

    آرتريت يعني شخص ، داراي مفاصل دردناك و متورم است . چربي كه شما مصرف مي كنيد، در بدن تبديل به يكسري مواد شيميايي به نام پروستاگلاندين مي شود. پروستاگلاندين ها انواع مختلفي دارند و هر كدام در بدن ، عمل مخصوص به خود را انجام مي دهند. بعضي از انواع پروستاگلاندين ، باعث التهاب مفاصل مي شود كه علائم اين التهاب شامل قرمزشدن، تورم، خارش و درد است كه وضعيت آرتريت را بدتر مي كنند .انواع ديگر پروستاگلاندين ، باعث پيشگيري و درمان التهاب مي شوند.

    اسيدهاي چرب اُمگا- 3 كه درماهي ودانه هاي خوراكي مثل بذرِ كتان، گندم و لوبياي سويا وجود دارد ، التهاب مفاصل را كاهش مي دهند. اسيدهاي چرب تك اشباعي (MUFA ) نيز مانند اسيدهاي چرب عمل مي كنند كه در بيشتر سبزيجات و روغن زيتون ( اولين روغني كه در نواحي مديترانه استفاده شد) يافت مي شوند.

    رژيم غذايي مردم نواحي مديترانه برپايه ي ميوه، سبزي، غلات كامل ( تصفيه نشده وسبوس دار)، آجيل ، دانه هاي خوراكي و ماهي است كه تمامي اين مواد غذايي باعث كاهش التهاب مفاصل مي شوند.

    اين محققين نشان دادند دريافت رژيم غذايي مردم نواحي درياي مديترانه درد ناشي ازآرتريت روماتوئيد ( روماتيسم يا التهاب مفاصل ) را كاهش مي دهد.

    منبع: سایت persian diet

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.