تغذيه نقشي در تعيين جنسيت جنين ندارد

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75628
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    نتايج بسياري از مطالعه‌‌هاي آكادميك و علمي كه در مورد نقش تغذيه در تعيين جنسيت انجام شده‌اند، نشان مي‌دهند که هيچ رابطه معناداري در اين مورد وجود ندارد…
    هرچند نتايج مطالعه‌هاي پراكنده و گاهي ضعيف، نشان داده‌اند كه با تغيير pH واژن مي‌توان احتمال داشتن فرزندي با جنسيت دلخواه را كمي افزايش داد. يعني اگر pH واژن اسيدي باشد، احتمال اينكه جنسيت نوزاد پسر شود، بيشتر است. براساس اين نتايج با مصرف برخي از موادغذايي مي‌توان pH خون و مايع واژن را تغيير داد. اما اين احتمال، در حد بسيار ضعيفي است بنابراين نمي‌توان برنامه رژيمي خاصي براي تعيين جنسيت جنين دلخواه تجويز كرد. برخي مردم تصور مي‏کنند داشتن رابطه زناشويي در زماني معين يا شستن واژن با محلول‌هاي خاص مي‏تواند در تعيين جنسيت نوزاد نقش داشته باشد. اين طرز فکر به حدود 50 سال پيش برمي‌گردد؛ حدود 15 سال پيش، خانم پروفسور ساندرا كارسون تحقيقات دقيق و جامعي در اين زمينه انجام داد و براساس نتايج به دست آمده، مشخص شد هيچ‏کدام از اين روش‏ها تاثيري در تعيين جنسيت جنين ندارند، اما متاسفانه هنوز هم بسياري از مردم همچنان بر اين باور هستند و از سوي ديگر بسياري از پزشکان اين روش‏ها را به بيماران خود توصيه مي‏کنند.

    #99317
    s.farzi
    مشارکت کننده

    کاملاً موافقم …

    #99321
    madjd
    مدیرکل

    یکی از متخصصان زنان در بیمارستان کوشن Cochin فرانسه معتقد است که با تغییر رژیم غذایی می توان جنسیت جنین را انتخاب کرد.، تغذیه یا به عبارت دقیق تر، نسبت تفاوت نمک های معدنی در مواد غذایی، در جنسیت کودک آینده تاثیر گذار است. این موضوع اساس تحقیقات این پزشک است و نتایج آن نیز تا ۸۰% فرضیه را ثابت می کند.
    وی از مدتها پیش مشغول بررسی روی این پروژه بود تا اینکه در سال ۱۹۷۷ کادر پزشکی بخش زنان بیمارستان کوشن تصمیم گرفتند تا تحقیقی دقیق و کامل در این باره انجام دهند.
    خانم هایی که مایل به انتخاب جنسیت جنین بودند در صورتی می توانستند در آزمایش شرکت کنند که دستورات رژیم غذایی را کاملا دقیق و مو به مو انجام داده و لیست تمام خوراکی ها و نوشیدنی هایی که هر روز میل می کنند را در یک دفترچه بنویسند.
    ۲۰۰ خانم تمایل خود را اعلام کردند، اما ۷۵% آنها در حین آزمایش انصراف دادند و سختگیری زیاد در تغذیه را دلیل این کناره گیری مطرح کردند. از ۵۸ نفری که تحقیق را ادامه دادند، ۴۵ نفر به نتیجه دلخواه خود در مورد جنسیت جنین دست یافتند که این رقم موفقیت ۶/۷۷% آزمایش را نشان می دهد. هنوز زود بود که به طور صد در صد رژیم غذایی را تغییر داد؛ اما نتایج مثبت گویای امیدواری به ادامه تحقیقات بود.
    به گفته این پزشک محقق، مردم طی قرون گذشته نیز با مشاهده وضع حمل حیوانات، کنجکاو به شناخت این موضوع شدند. پس از آن نیز مطالعات روی خانم هایی که چندین فرزند با جنسیت یکسان داشتند، شکل گرفت.
    از خانم های باردار سؤالاتی راجع به تغذیه پرسیده شد که آنها را در سه گروه تقسیم بندی می کرد: کسانی که نسبت سدیم- پتاسیم به کلسیم- منیزیوم بیش از ۵ است، کسانی که این نسبت در آنها ۸/۲ است و افرادی که مابین این دو پارامتر قرار دارند. نتایج نشان داد که در ۹۰% موارد مادران صاحب فرزندانی با جنسیت مورد انتظار محققان شدند. آنها در واقع بدون آنکه بدانند رژیم غذایی را رعایت می کردند که در جنسیت فرزندشان تاثیر گذار بود.

    #99322
    madjd
    مدیرکل

    رژیم دخترانه یا پسرانه؟
    در رژیم غذایی جنسیت پسر، نسبت سدیم – پتاسیم در تغذیه مادر می بایست از کلسیم- منیزیوم بیش از ۵ باشد. در مقابل این نسبت در مورد جنسیت دختر باید کمتر از ۸/۲ باشد. در واقع رژیم غذایی مادراز طریق مجراهای تناسلی( جنسی)، بر تفکیک اسپرماتوزوئیدها که یا حامل کروموزوم X و یا کروموزوم Y هستند، تاثیر می گذارد.
    همان گونه که گفتیم اگر مادر تمایل به داشتن فرزند دختر داشته باشد باید مقدار زیادی شیر بنوشد، ماست، کره، پنیر، میوه های خشک ( بادام، فندق، بادام زمینی و…) به شرط آنکه شور نباشند و همچنین شکلات را در برنامه غذایی خود بگنجاند. همچنین بهتر است از نان و بیسکوییت های کم نمک استفاده کند. نکته دیگر اینکه مصرف گوشت، ماهی های شور و سخت پوستان مانند میگو را کنار بگذارد و نمک پاش را نیز از سفره خود حذف کند.
    در مورد رژیم غذایی پسر، خوراکی های شور و به حداقل رساندن لبنیات، اساس تغذیه است. در این صورت مادر باید گوشت، ماهی ها، نان و میوه ها مصرف کند و شیر، پنیر و شیرینی جات را نادیده بگیرد.

    #99425
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به هر حال گرفتن این نوع برنامه ها به یک نوعی اجحاف در حق مادران است که مجبورند تنوع غذایی شون رو محدود کنند بارداری و زایمان به اندازه کافی به مادر صدمه می زنه!

    #99429
    madjd
    مدیرکل

    من هم با شما موافقم و معتقدم هیچ کدام از این رژیم ها تضمینی نیست.

    #99432
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    با این حال خیلی جالب بود، چون خود من هم معتقد بودم تاثیر زیادی نمی تونه داشته باشه

    #99436
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    من به طور تجربی عوارض خطرناک این چنین رژیم ها را مشاهده کردم:
    در یکی از مراجعین غیرحضوری که رژیم دوران بارداری شان را تنظیم می کردم و ایشان از 3 ماه قبل از بارداری تحت نظر پزشک دیگری رژیم های تعیین جنسیت را اجرا می نمودند، علائم زودرس استئوپروز آغاز شده بود . که مسلماً هم برای مادر و هم برای جنین عواقب ناگواری خواهد داشت .

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.