تغذيه صحيح براي جلوگيري از عود تبخال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67846
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    براي افراد مبتلا به تبخال ، تغذيه مطلوب و كاهش استرس احتمالا به كاهش تكرر و شدت عفونت ها كمك مي كند . احتمالا نسبت دو اسيد آمينه بر عفونت تبخالي تاثير گذار است . دريافت زياد آرژينين رشد ويروس را سرعت مي بخشد(ويروس تبخال براي رشد به آرژنين نياز دارد). در حالي كه دريافت بيشتر لايزين رشد را به ويژه از طريق كم كردن مقدار آرژينين در دسترس براي ويروس ، مهار مي كند . بنابر اين رژيم غني از لايزين و فقير از آرژنين مي تواند به كاهش عود و شدت عفونت هاي تبخالي كمك نمايد . غذاهايي كه بايد از آنها پرهيز شود .
    – مغزها (به ويژه بادام ، فندق ، بادام زميني و پسته)
    – شكلات
    – دانه هاي روغني و برخي غلات (گندم و جو دو سر)
    – كشمش و ژلاتين
    zimmerman, micheal
    pocket guide to micronutrients in health and disease

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.