ترکیب این مواد غذایی بیشترین مقدار آهن را نصیبتان می کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95325
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    چگونه جذب آهن بدنمان را افزایش دهیم؟

    اگر در تلاش هستید که مصرف گوشت قرمز خود را کاهش دهید یا قطع کنید، مسلما این را هم می دانید که با چنین کاری ممکن است بدنتان دچار فقر شدید آهن شود. مسلما غذاهای گیاهی نیز حاوی این مینرال هستند، اما آهن موجود در آنها به سادگی جذب نمی شود. تنها 2 تا 20 درصد آهن موجود در گیاهان، می توانند از سیستم گوارشی به خون راه پیدا کنند، این مقدار در گوشت حیوانات 15 درصد است.

    اما خوشبختانه برای این مشکل یک راه حل ساده وجود دارد. تنها مقداری ویتامین C به وعده غذایی خود اضافه کنید. ویتامین C مقدار جذب آهن را از غذاهای غیر حیوانی افزایش می دهد. در ادامه می خواهیم ترکیب هایی را به شما معرفی کنیم که می توانید با آنها این کار را انجام دهید. یعنی یک غذا حاوی آهن است و دیگری حاوی ویتامین C. این موارد نمونه هایی هستند که می توانید با الهام از آنها انواع ترکیب را برای خودتان بسازید، پس لازم نیست به آنها محدود شوید.

    اسفناج ( آهن ) + فلفل دلمه ای قرمز ( ویتامین C )

    راه های زیادی برای ترکیب این دو وجود دارد، مثلا می توانید سالاد اسفناج درست کنید و در آن برش های فلفل دلمه ای قرمز قرار دهید. و یا می توانید این دو را با هم تفت دهید. ترکیب این دو به همراه روغن زیتون، سیر و فلفل قرمز عالی می شود.

    بروکلی ( آهن ) + گوجه فرنگی ( ویتامین C )

    می توانید با تفت دادن بروکلی، گوجه فرنگی به همراه پیاز، قارچ، روغن زیتون، سیر و دیگر سبزیجات، خوراکی فوق العاده مقوی برای خود درست کنید. گذاشتن یک پروتئین بدون چربی، کنار این غذا همه چیز را کامل می کند ( سینه مرغ، سالمون، یا لوبیا سفید ). گوجه فرنگی و بروکلی را می توانید در املت صبحانه نیز استفاده کنید. این ترکیب را می توانید به سادگی در سالاد نیز به کار ببرید.

    انواع لوبیا ( آهن ) + کلم ( ویتامین C )

    این دو را می توانید در سالاد و انواع ساندویچ با هم ترکیب کنید. شاید ترکیب در نگاه اول متعجبتان کند، اما مطمئن باشید غذاهای خوشمزه ای از آن در می آید.

    کلم پیچ ( آهن ) + پرتقال ( ویتامین C )

    می توانید هر دو اینها را داخل اسموتی استفاده کنید. برش های پرتقال را به سالاد کلم اضافه کنید و طعمی متفاوت و جدید را تجربه کنید.

    عدس ( آهن ) + کلم بروکسل ( ویتامین C )

    هر دوی آنها را می توانید به سالاد اضافه کنید. حتی از برگ های این کلم می توانید به عنوان نان استفاده کنید، یعنی عدس ها را به همراه هرچه دوست دارید، ابتدا بپزید و سپس درون برگ های کلم قرار دهید و میل کنید.

    شکلات تلخ ( آهن ) + توت فرنگی ( ویتامین C )

    اگر نمی دانستید شکلات تلخ یکی از منابع آهن است، پس باید بگویم این خبر خوب واقعیت دارد. شکلات تلخ را آب کنید و روی توت فرنگی ها بریزید. راه های فراوانی برای ترکیب این دو هست، پس حسابی خودتان را تحویل بگیرید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.