آشپزخانه هندی ها مملو از مواد غذایی و ترکیباتی است که در درمان سرطان بسیار مؤثر هستند و در غذاها به وفور مصرف می شوند.
سیر، زردچوبه و زعفران از جمله ترکیبات و چاشنی هایی هستند که به طور معمول در تمام غذاهای هندی ها و برای طعم دادن به غذا در پودرهای کاری هندی ها مورد استفاده قرار می گیرد و تحقیقات نشان می دهد که تمام این مواد ضد سرطان هستند.
محققان دانشگاه کانزاس در بررسی های خود اثرات ضد سرطانی این مواد را بررسی کردند و دریافتند که به عنوان مثال مواد زرد رنگ موجود در زردچوبه حاوی ترکیباتی است که با بیماری سرطان مقابله کرده و حتی قادر است آن را درمان کند.
در واقع تحقیقاتی که محققان روی نمونه های حیوانی انجام داده اند، موفقیت استفاده از این روش های طبیعی درمانی را به اثبات رسانده است.
بررسی ها نشان می دهد که حدود ۶۲ درصد از بیماران مبتلا به سرطان ترجیح می دهند برای درمان بیماری خود بیشتر از ترکیبات طبیعی استفاده کنند.