ترکیبات شیمیایی خرما

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81354
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    خرما شامل 50 ‪ درصد ساکاروز ‪درصد گلوکز و مواد،25 آلبومینوئیدی آب و پکتین است، خرما ویتامین‌هایی مانند ‪ C، B، A و ‪ E و حاوی مقادیری املاح مدنی است.
    خرمای خشک ‪ 300 کالری انرژی، دو گرم پروتئین، 0.6 گرم چربی ، ‪ 60 میلی‌گرم گوگرد، ‪ 50 میلی‌گرم فسفر،‪ 650 میلی‌گرم پتاسیم‪ 65 میلی‌گرم منیزیم،‪ 70 میلی‌گرم کلسیم، دو میلی‌گرم آهن و ‪ 2.2 میلی‌گرم نیاسین و مقدار کمی سدیم دارد.
    در 100 گرم خرما 125 کیلو کالری موجود است و این در حالی است که در هر 100‌گرم قند، 400 کیلو انرژی موجود است و مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می‌کند.
    100 گرم خرما حاوی 1.5 درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب است و در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است که این مقدار فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب بوده و علاوه بر آن کارتنوئید یا مواد رنگی در خرما است که پیش‌ساز ویتامین A و آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود که جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول‌ها را می‌گیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.