این سبزی ساقه ندارد و از نظر خواص تغذیهای شبیه به سیر و پیاز است، اما طعم و بوی ملایمتری دارد. تره 2 نوع دارد؛ برگهای یكی كوتاه و نازك بوده و اغلب در بهار و تابستان میروید، دیگری ترهفرنگی است كه برگهای پهن، قوی و بلند داشته و پیاز آن مشخص است.
تره به دلیل پتاسیم بالایی كه دارد ادرارآور خوبی بوده و سموم را دفع و از فشار و كلسترول بد خون میكاهد. منیزیم آن از بروز سرطان روده و پروستات جلوگیری كرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان كرده، از سوزش معده كاسته و یبوست دائمی و بواسیررا بهبود میبخشد.
همچنین ناراحتیهای طحال را برطرف كرده و برای نقرس و درد مفاصل مفید است، همچنین تمایلات جنسی را افزایش میدهد.
تره به دلیل مواد خشبی نفاخ است. بر این اساس هر چقدر ظریفتر و جوانتر باشد قابلیت هضم بهتری داشته و مواد مغذی آن بهتر جذب میشود