كارشناسان بهداشت عمومي و تغذيه در آمريكا اعلام كردند تركيب نمك زياد و پتاسيم كم در رژيم غذايي ميتواند عواقب جدي و حتي كشنده داشته باشد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين كارشناسان معتقدند بزرگسالان آمريكايي كه رژيم غذايي آنها حاوي مقادير زيادي نمك و سطح پايين پتاسيم است دو برابر بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از بيماريهاي قلبي قرار دارند. اين مطالعه كه در مجله آرشيو طب داخلي منتشر شده همچنين حاكيست افرادي كه در رژيم غذايي روزانه آنها سديم زياد و پتاسيم كم وجود دارد، 50 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از بيماريها و مشكلات مختلف قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، براي دستيابي به اين نتايج كارشناسان مركز كنترل و پيشگيري امراض آمريكا در آتلانتا، دانشگاه ايموري در آتلانتا و دانشگاه هاروارد در كمبريج، اطلاعات حاصل از مطالعه ملي سلامت و بررسي تغذيه را مورد استفاده و تجزيه و تحليل قرار دادهاند.
به گفته اين كارشناسان، در حال حاضر مردم آمريكا دو برابر مصرف توصيه شده روزانه نمك را در رژيم غذايي خود استفاده ميكنند. مواد غذايي حاوي پتاسيم شامل ماست، شير، ميوه، و سبزي مثل سبزيجات برگ پهن، انگور، توت سياه و تمشك، هويج، سيبزميني و نيز مركبات هستند.