-
نویسندهنوشتهها
-
۲۹ آذر، ۱۳۸۹ در ۱۴:۲۵ #69461azyمشارکت کننده
[/font]با سلام .
[size=large]الان فصل لبو هست و قیمت مناسبی هم دارد.
یه ترشی به نام لبو درست میکنم که خوشمزست البته زیاد ترش نیست ..
این هم دستورش که بسیار سادست ..
1-لبو..به مقدار دلخواه
2-نمک-به مقدار لازم
3-سرکه -به مقدار لازم
4- شکر -به میزان لازم
دوستان عزیز به این دلیل مقدارها رو ننوشتم که حتی شما میتوانید با یک لبو هم امتحان کنید..اگر دوست داشتید در مقادیر بالاتر درست کنید .
ابتدا لبوها را شسته و داخل قابلمه میگذاریم روی لبوها را از آب پر کنید.ومقداری شکر به آن اضافه نمایید(به این دلیل که رنگ لبوها خوش رنگ شود )
سپس به مدت چندساعت میگذاریم بپزد میتوانید بوسیله یک چنگال آنرا امتحان کنید چنانچه نرم داخل لبو رفت به این معنی
که لبو کاملا پخته است
میگذاریم تا 1 تا 5/1 ساعت خنک شود ..سپس لبو ها را قالب زده(میتوانید از مغازه هایی که وسایل شیرینی فروشی دارند تهیه کنیدبه شکل قلب یا ستاره که بسیار زیبا میشود)چنانچه قالب نداشتید به صورت سیب زمینی خلالی یا دایره در بیاورید..
در یک ظرف مجزا نمک /مقداری از آب لبوی پخته شده و مقدار دلخواه سرکه بریزد و مخلوط نمایید..میتوانید در این مرحله با قاشق
طعم ترشی را مزه کنید چنانچه ترش مزه تر دوست میدارید مقداری سرکه اضافه نمایید…لبوها را داخل شیشه یا دبه پلاستیکی یا حتی شیشه های اضافی(سسی )بریزید و سپس مایع سرکه آماده را روی لبوها بریزید…تمام شد یک هفته بعد ترشی آماده است..نوش جانتان
اگر درست کردید و به مشکلی برخوردید در خدمتم..
شاد باشید و سرشار از عشق الهی۳۰ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۷:۳۸ #96315n.fazelمشارکت کنندهمن یه بار خواستم لبو بپزم ولی تموم رنگش دراومد تو آب و خودش بی رنگ شد. پختش روش خاصی داره ؟
۱ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۴۳ #96316madjdمدیرکلمن هم تا حالا نتونستم لبو بپزم
میشه دستور درست کردن لبو رو هم بگید۱ دی، ۱۳۸۹ در ۱۰:۰۳ #96332azyمشارکت کنندهبا سلام خدمت شما بزرگواران ..
در ابتدا باید بدونید لبوهایی که پر رنگ هستند رو انتخاب کنید ..انتخاب صحیح لبو مهمه..
لبوها را داخل قابلمه تلفون بهمراه شکر و آب بپزید (شکر باعث میشود لبو رنگ کاملی بدهد)
و بعد از پخت نیز بگذارید درون قابلمه آرام آرام با همان شهد خنک شود ..
شاد باشیدو سرشار از نور الهی۱ دی، ۱۳۸۹ در ۱۲:۱۴ #96334madjdمدیرکلپس کسانی که میگن ما لبودرست میکنیم بدون شکر دروغ میگن؟
۴ دی، ۱۳۸۹ در ۰۳:۰۳ #96345nikbakhtمشارکت کنندهشاید به نوع لبو برگرده آخه همین چند روز پیش شوهرم چند تا لبو پخته بود و با هم خوردیم . ایشان فقط لبوها را در آب جوش جوشاند و فکر نمی کنم هنر مندی خاصی هم در پخت لبو داشته باشند ولی رنگ لبوها نرفته بود، یعنی لبوها به آب رنگ پس داده بودند ولی خودشون هم اصلا بی رنگ نبودن و کاملا رنگ و طعم داشتند.
۴ دی، ۱۳۸۹ در ۰۴:۱۳ #96352azyمشارکت کنندهسلام عزیز لبو باید رنگ تیره ای داشته باشد (ارغوانی یا قرمز خیلی تیره)درست است هنرمندیه خاصی نمیخواهد انتخاب لبو مهم است
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.