خوراکی های مختلف، چاشنی ها، طعم دهنده ها، محیط غذاخوری و حتی ظرف هایی که قرار است در آنها غذا بخوریم، می توانند محرک اشتها برای خوردن غذای بیشتر باشند…
ترشی ها به دلیل عطر و طعم خاصی که دارند و تنوعی که در سفره غذا ایجاد می کنند، باعث افزایش اشتها می شوند بنابراین گنجاندن آنها در سفره غذایی افراد بدغذا می تواند مقاومت آنها را در برابر غذا خوردن از بین ببرد. البته اگر افراد چاق بخواهند چنین محرک های غذایی را سر سفره قرار دهند، به طور حتم نمی توانند کنترل وزن مناسبی داشته باشند. نکته دیگر در مورد ترشی این است که مصرف بیش از اندازه آن (که یک غذای اصلی هم محسوب نمی شود)، می تواند خطرناک باشد زیرا نوعی ماده اسیدی است و می تواند روی اسیدیته بدن اثر سوء بگذارد. علاوه بر این، خود این اسید ضعیف (سرکه) می تواند اثر منفی بر مینای دندان داشته باشد و حتی پوسیدگی دندان ها را تسریع کند. ضمن اینکه تمام مخاط گوارشی از جمله مری و حلق هم ممکن است در اثر مصرف زیاد ترشی دچار آسیب دیدگی، حساسیت و واکنش های التهابی شوند. مصرف ترشی حتی گاهی باعث افزایش اسید معده و ایجاد آسیب جدی در مخاط دستگاه گوارش هم می شود. به همین دلیل مصرف بیش از اندازه آن به هیچ وجه توصیه نمی شود.