ترخون جایگزین نمک

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78929
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ترکیبات موجود در ترخون، برای پیشگیری از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرائين (سفتي جدار رگ‌ها) مؤثر است. اسانس تند موجود در ترخون، مي‌تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون بالا و رژیم‌های لاغری توصیه مي‌شود. ترخون نوعی آرامبخش ملایم است.از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذاهای پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است.
    ترخون سم زدا است و بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب‌های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن مي‌شود.
    ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری‌های ویروسی را کاهش مي‌دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.