تداخل غذا و دارو با وارفارین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80533
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]افرادی که از وارفارین استفاده می کنند، نباید از ویتامین E بیش از IU 400 استفاده کنند، زیرا خطر خون ریزی را افزایش می دهد.

    در یک مطالعه افزايش خطر خونريزي بطور خاص با مكمل هايي چون cranberry، سير، جينکو و saw palmetto ديده شد. گلوكوزاميد/ كندروئتين، اسيدهاي چرب ضروري مانند امگا-3، كوآنزيم Q10، سويا و ملاتونين همگي تأثير گذاري وارفارين را به قدري تغيير مي دادند كه نياز به تنظيم مجدد دوز دارو ايجاد مي شد.

    همچنین این افراد باید از مصرف زیاد منابع غنی ویتامین k (نظیر انواع کلم قمری، کلم بروکلی)، انبه و پاپایا همزمان با دارو خودداری کنند، زیرا اثربخشی دارو را کاهش می دهند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.