تخم کتان؛ خوردنی مفید برای بیماران دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75747
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مصرف متعادل تخم کتان برای مقابله با تعداد قابل توجهی از بیماری‌ها از سرطان گرفته تا کلسترول بالا مفید است.
    مصرف تخم کتان به کاهش انواع کلسترول شامل LDL (کلسترول بد) و تری گلیسیریدها کمک می‌کند. مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف تخم کتان به اندازه متعادل و روزانه تاثیر مثبت بر سلامتی دارد. همچنین همواره به بیماران دیابتی خود مصرف روزانه تخم کتان را توصیه می شود.
    به گزارش ایندیا اکسپرس، آزمایشات نشان داده است که چربی امگا -3 و فیبر زیاد موجود در تخم کتان در مقابله با علائم دیابت نقش مهمی ایفا می‌کند.

    همچنین تخم کتان یک منبع غنی از موادی موسوم به گیلنان‌ها است. این مواد ترکیبات طبیعی ضد سرطانی هستند که از بدن در برابر این بیماری خطرناک حفاظت می‌کنند. بعلاوه تخم کتان سرشار از ماده دیگری موسوم به اسید آلفا لینولینک (ALA) است که این ترکیب نیز به نوبه خود خاصیت ضد سرطانی فوق‌العاده‌ای دارد.

    مطالعات نشان داده است که تخم کتان بویژه تاثیر فوق العاده‌ای در مقابله با سرطان‌های روده و پستان دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.