نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که تخممرغ برای مقابله با سرطان سینه موثر است. در سال 2003 پژوهشگران دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسیدند افرادی که از دوره نوجوانی هر هفته سه عدد تخممرغ مصرف میکنند در سن بزرگسالی کمتر به سرطان سینه مبتلا میشوند. نتایج پژوهش دیگری که در سال 2005 انجام شد نیز نشان میدهد خطر رشد و پیشرفت سرطان سینه در خانمهایی که تخممرغ بیشتری میخورند 44 درصد کمتر از خانمهایی است که زیاد اهل تخممرغ نیستند. در سال 2008 نیز محققان دانشگاه کارولینای شمالی به این نتیجه رسیدند که «کولین» موجود در تخممرغ میتواند به میزان 24 درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد.
روش استفاده
5 تا 6 عدد در هفته برای افرادی که کلسترول خونشان بالا نیست. 2 تا 3 عدد برای افرادی که چربی خون دارند.
منبع:سلامت نیوز