تخم مرغ و نقرس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67682
    s.samadi
    مشارکت کننده

    اگر شما مبتلا به نقرس هستيد احتمالا نگرانيد که آیا تخم مرغ برای نقرس مضر است یا خیر؟

    تخم مرغ حاوی مقدار کمی پورین است، پس انتظار میرود که اسید اوریک خون را افزایش ندهد.(غذاهایی که حاوی پورین بالایی هستند سبب افزایش اسید اوریک می شوند)؛ ولی باید گفت که تخم مرغ بطور گیج کننده­ای باعث افزایش اسید اوریک ودرد نقرس می شود، بطوری که بعضی بیماران نقرسی بعداز خوردن تخم مرغ از مشکلات بیشتری در راه رفتن و ایستادن و حتی گرفتن یک شئ شکایت می­کنند.

    بعضی از بیماران، بطور جدی پس از خوردن تخم مرغ رنج می کشند و تعدادی هم بگونه­ای دیگر به تخم مرغ واکنش نشان می دهند. یکی از نکات مهمی که در تحقیقات بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، میزان اسیدیته تخم مرغ است.

    بررسی­ها نشان داده که میزان رنج ایجاد شده در بیماری نقرس، با اسیدیته غذا رابطه مستقیم دارد. به عبارتی هر چه میزان اسیدیته غذا بیشتر باشد، درد بیشتری در بیماران ایجاد می­شود. در این تحقیقات چگونگی مصرف تخم مرغ و تخم انواع ماکیان نیز مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که زرده تخم مرغ بیشتر اسیدی و سفیده آن کمتر اسیدی است. بنابراین به بیماران توصیه می­گردد که مصرف تخم مرغ را محدود کرده و فقط از سفیده­ی آن استفاده نمایند. همچنین تخم اردک، تخم بلدرچین، تخم بوقلمون و تخم غاز اسیدی­تر از تخم مرغ هستند. بنابراین در صورت الزام برای بیماران نقرسی، مصرف تخم مرغ بهتر از تخم سایر ماکیان می باشد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.