تخم‌مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79169
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به گفته مركز علوم منافع عمومي (CSPI)، در بين سال‌هاي 1990 تا 2009، از جمله علل بيماري‌هاي ناشي از مواد غذايي، مصرف تخم‌مرغ و عمدتاً به دليل سالمونلا بوده است. تخم‌مرغ به راحتي مي‌تواند آلوده شود. اگر مرغ آلوده به بيماري‌ باشد، در حالي كه هنوز تخم‌مرغ داخل بدن مرغ است، مي‌تواند آلوده شود و يا حتي آلودگي را مي‌توانند از محيط و لانه كسب كنند. براي اينكه از خودتان و به خصوص كودكان و يا افراد مسن محافظت كنيد، همين الان سری به يخچال خود بزنيد و از سلامت تخم‌مرغ‌هاي داخل آن مطمئن شويد. شريل لاپتوويسكي، افسر امور مصرف‌كنندگان بين‌المللي NSF (بهداشت عمومي و ايمني) توجيه مي‌كند كه تخم‌مرغ را مانند ساير مواد غذايي در سبد خريد روزانه خود قرار دهيد و تازه خريداري كنيد. اما اين تنها راه ايمني نيست و چگونگي پخت آن نيز مهم است. به گفته وزارت كشاورزي امريكا (ASDA)، زرده و سفيده تخم‌مرغ بهتر است كاملاً سفت و با حرارت مناسب پخته شود. دكتر آدامز مي‌گويد، براي اطمينان بيشتر بهتر است از تخم‌مرغ‌هاي پاستوريزه شده استفاده كنيد؛ زيرا طي فرايند پاستوريزه كردن، گرما هر گونه باكتري و ويروس‌ها را از بين خواهد برد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.