تخم‌مرغ بهترین جایگزین گوشت قرمز است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83387
    Shafiei
    مشارکت کننده

    کلسترول موجود در غذاها پس از ورود به بدن ابتدا تبدیل به اسیدهای چرب شده و فقط بخشی از این اسیدهای چرب دوباره تبدیل به کلسترول می‌شود. این باور عمومی که هرچه کلسترول غذا بیشتر باشد به همان نسبت نیز کلسترول خون افزایش می‌یابد، یک باور نادرست است و لذا احتمال خطر بیماری‌های قلبی به دنبال مصرف بیش از حد تخم‌مرغ هیچ تفاوتی با خطر ناشی از مصرف سایر پروتئین‌های چرب حیوانی مانند گوشت قرمز ندارد.
    اگر فردی بخواهد مانع از افزایش کلسترول خون خود شود لازم است هم مصرف تخم‌مرغ و هم گوشت قرمز و غذاهای چرب و سرخ کردنی را کاهش دهد و از اینرو محدود کردن مصرف تخم‌مرغ در شرایطی که فرد چلوکباب و کره و غذاهای حاوی گوشت قرمز را آزادانه مصرف می‌کند، هیچ ارزشی نخواهد داشت.
    تخم‌مرغ را به عنوان پروتئین جایگزین گوشت قرمز می توان در نظر گرفت و فراموش نشود که خطر مصرف زیاد از حد تخم‌مرغ چیزی بیشتر از گوشت قرمز نیست هرچند که بیماران قلبی و افراد در معرض خطر باید طبق نظر پزشک معالج خود با این قضیه برخورد کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.