با جوشاندن این سبزی، به خواص ضد سرطانی آن، آسیبی جدی وارد خواهد شد.
طی یافتههای اخیر محققان در دانشگاه وارویک انگلستان، جوشاندن سبزیجاتی از قبیل کلم بروکلی ، کلم سبز و گل کلم آسیبی جدی به خواص ضد سرطانی این سبزی وارد میکند.
طی این تحقیق، محققان دریافتند، با جوشاندن، بخارپز کردن و نیز مایکروویو نمودن انواع مختلف این سبزی، صدمات شدیدی بر محتوای گلوکوزینولاتهای مهم آنها وارد میشود.
برای مثال محتوای کل گلوکوزینولات بروکلی، با 30 دقیقه جوشاندن 77 درصد، گل کلم،
75 درصد و کلم سبز 65 درصد کاهش مییابد و این در حالی است که سایر روشهای پخت چنین تاثیر مخربی بر محتوای گلوکوزینولات وارد نمیکنند.