تاخیر در احساس گرسنگی با تعادل در مصرف پروتئین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81460
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    کاهش وزن مطلوب با افزایش دفعات وعده‌های غذایی امکان پذیر است، موفقیت و کاهش وزن با کاهش ذخایر چربی و افزایش مصرف دفعات غذایی و کاهش حجم غذا در هر وعده میسر می‌شود.
    کاهش 500 کیلوکالری در روز با کاهش 3500 کیلوکالری در هفته و کاهش وزن مطلوب همراه است.
    در رژیم غذایی سنگین به علت جانشین شدن آب به جای چربی به طور موقتی، چربی از دست رفته را نشان نمی دهد ولی موجب تشویق فرد به کاهش وزن می شود.
    مصرف تعداد وعده‌های غذایی بیشتر در حجم کمتر موجب کاهش ذخیره چربی بدن می شود، رژیم غذایی مناسب باید شامل تمامی مواد مغذی مانند لبنیات، میوه جات و سبزیجات، غلات و گوشت، ماهی، مرغ و تخم مرغ باشد.
    رژیمی که چربی آن در حد اعتدال و پروتئین آن زیاد باشد موجب احساس سیری و به تاخیر افتادن مجدد گرسنگی می شود.
    مصرف پروتئین‌های گیاهی مانند انواع لوبیا خصوصا در اوایل روز موجب احساس سیری بیشتر می‌شود.
    فردی که تمایل دارد جهت رسیدن به وزن مطلوب، وزن کسب کرده را به مدت طولانی حفظ کند باید از رژیم غذایی متنوع پیروی کرده و الگوی مصرف غذایی قبلی خود را کاهش داده و با ایجاد تنوع در عادات غذایی جدید قادر به ادامه و برقراری رعایت دستورات تغذیه‌ای باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.