[align=justify]پژوهشگران دانشگاه «اوتاگو» کشور نیوزلند، 54 دانشجوی جوان را که به طور کلی میزان اندکی میوه و سبزیجات تازه مصرف میکردند مورد بررسی قرار دادند.
دانش پژوهان دریافتند اگرچه میزان مصرف میوه و سبزیجات در این افراد کم بود اما آنها وجود انرژی زیادی را در خود احساس میکردند.
به گفته این محققان، ظاهرا مصرف میزان ویتامین ث با خوردن روزانه دو عدد کیوی عامل این انرژی بوده است. کیوی منبع غنی از ویتامین ث است.
پروفسور «مارگریت ویسرز» از مرکز تحقیقات رادیکالهای آزاد دانشگاه اوتاگو و مجری این تحقیقات میگوید: ویتامین ث به فعالسازی آنزیمهایی در بدن کمک میکند که سطوح انرژی سوخت و ساز و مواد شیمیایی مختلف را در مغز ارتقا میدهند.
با این حال محققان تاکید دارند مصرف میزان زیادی ویتامین ث که بیش از نیاز بدن باشد می تواند به آسیب دیدگی و نارسایی کلیه منجر شود.[/align]