متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا تاکید کردند مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دوم پس از مصرف کاکائوی غنی از «اپی کاتچین» به مدت سه ماه، تا حدودی بهبود پیدا کردند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دکتر فرانچسکو جی. ویلاریل که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته خاطرنشان کرد: «اپی کاتچین» نوعی فلاوونوئید است که در شکلات تلخ یافت می شود.
به گزارش شبکه خبری ان بی سی، بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار ی ها و مشکلاتی را در قلب و عضلات اسکلتی خود تجربه می کنند که منجر به کاهش ظرفیت عملکردی آنها می شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشکل در راه رفتن حتی در مسافت های کوتاه می شوند.
متخصصان در این آزمایشات متوجه شدند پس از سه ماه مصرف شکلات تلخ و نوشیدنی حاوی اپی کاتچین حال این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا کرد.