تاثیر پنیر بر کاهش وزن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84323
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]به نقل از سايت «نيوزويک» نتيجه بررسي که در سال ۲۰۱۲ انجام شد نشان داد، پنير صبحانه به دليل داشتن پروتئين کيسين (کازئين) ساخت پروتئين را هنگام خواب افزايش مي دهد.

    با اضافه شدن عضله، سوخت و ساز بدن افزايش مي يابد و زمينه سوخت بيشتر کالري طي روز را فراهم مي کند.

    اخيراً نتيجه تحقيقي در مجله تغذيه باليني در آمريکا منتشر شده است که نشان مي دهد پروتئين کيسين (کازئين) داراي کاربردهاي اميدبخش ديگري نيز هست. محققان ۲۵ نفر را به رعايت رژيم غذايي به ميزان ۲۵درصد پروتئين کيسين، ۵۵ درصد کربوهيدرات و ۲۰ درصد چربي ملزم کردند و براي رژيم غذايي گروه ديگر ۱۰درصد پروتئين کيسين، ۵۵درصد کربوهيدرات و ۳۵ درصد چربي در نظر گرفتند. در افرادي که ۲۵ درصد پروتئين کيسين مصرف کرده بودند، حالت سيري 33 درصد افزايش يافت. همچنين مصرف انرژي آن ها 2.6 درصد افزايش يافته بود. مهم تر از آن اين که ميزان سوخت و ساز در خواب اين افراد بيشتر شد که اين به آن معناست که آن ها هنگام خواب کالري بيشتري مي سوزانند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.