[size=medium]مدت هاست که تاثیر مصرف هله هوله در بروز چاقی مفرط مشخص شده است اما نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد که مصرف هله هوله ، حس بویایی فرد را نیز از بین می برد. به نقل از سایت “MSN” محققان دریافته اند که مصرف مواد غذایی پر چرب با تغییر عمده ساختاری و عملکرد سیستم بویایی ارتباط دارد.
آزمایش هایی که روی نمونه های آزمایشگاهی انجام گرفت نشان داد که پس از اتخاذ برنامه غذایی پرچرب 50 درصد از سلول های مغز، کمتر قادر بودند یک بوی خاص را شناسایی کنند. این یافته ها نشان می دهد که برنامه غذای علاوه بر وزن می تواند تاثیرات متعدد دیگری نیز داشته باشد.
این اولین بار است که محققان توانستند ارتباط یک برنامه غذایی نامناسب و از دست دادن حس بویایی را نشان دهند. این محققان به بررسی تاثیر مصرف مواد غذایی غنی از قند و چربی روی حس بویایی و نقش ورزش در کاهش این تاثیر منفی می پردازند.[/size]