تاثیر مصرف ماهی بر التهاب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90665
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]محققان آمریکایی تأکید می‌کنند که مصرف ماهی‌هایی مانند شاه‌ماهی، ماهی آزاد، ماهی تن و ماهی خال‌مخالی حاوی خواص ضدالتهابی فوق‌العاده‌ای هستند. این ماهی‌های آب‌های سرد حاوی بیشترین میزان اسیدهای چرب امگا 3 هستند که التهاب را کاهش داده و درد را تسکین می‌دهد.

    محققان توصیه می‌کنند برای افزایش میزان جذب اسیدهای چرب امگا 3 مصرف ماهی‌های آب‌های سرد را افزایش داده و هر هفته حداقل دو مرتبه از این ماهی‌ها مصرف کنید.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.