استفاده از غذاهای خیلی سرد نیز میتواند با آسیبهای دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسمهای ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند.
تاثیر غذاهای سرد و داغ بر بدنخوردن غذای خیلی سرد موجب اسپاسمهای ناگهانی شدید عروقی سر و صورت در افراد میشود.
غذای بسیار داغ میتواند باعث سوختگی در جوانههای چشایی شده و به عملکرد آنها آسیب وارد کند.
اگر سوختگی جوانههای چشایی اتفاق بیفتد فرد توانایی تشخیص طعم غذا را از دست داده، این در حالی است که حس چشایی ما را از مانده و یا مسموم بودن غذا آگاه میکند. برای حفظ سلامتی در دراز مدت توصیه میشود غذای بسیار داغ مصرف نشود.
استفاده از غذاهای خیلی سرد نیز میتواند با آسیبهای دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسمهای ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند.
بهتر است، غذای طبخ شده در همان وعده مصرف شود و مقدار باقیمانده آن، به محض متعادل شدن دمایی در یخچال نگهداری شود، تا از رشد باکتری، میکروب و قارچ روی آن جلوگیری شود. اگر غذای نگهداری شده در یخچال ۳ تا ۴ بار گرم و نگهداری شود ضمن از دست دادن املاح و مواد معدنی آلودگیهای میکروبی نیز خواهد داشت.