تاثیر سویا در سایر بیماریها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76693
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ایزوفلاونها کاهش دهنده عوارض ناشی از یائسگی بوده ودر کاهش سرطانهای پروستات سینه وکولون بسیار موثر است .مکانیسم ضد سرطانی ایزوفلاونها شامل فعالیت ضد استروژنیک ،بازدارندگی آنزیمهای سرطانی ،فعالیت آنتی اکسیدانی وافزایش مصونیت سلولی است .
    با توجه به مطالب ذکر شده لزوم استفاده هر چه بیشتر از فراورده های سویا در رژیم غذایی روزانه ضروری به نظر می رسد .
    در کنار آن شیر سویا محصولی است که جدیدا به بازارهای کشورمان وارد شده است وخواص ارزنده آن در کاهش کلسترول وکمک به کاهش ریسک بیماریهای قلبی عروقی به دلیل ترکیب اسیدهای آمینه آن و وجود ایزوفلاونها بر کسی پوشیده نمی باشد علاوه بر آن ایزوفلاونها در جذب کلسیم وجلوگیری از دفع ادراری آن موثر می باشد وترکیب اسیدهای چرب آن( که شامل PUFA,MUFA می باشد )خاصیت کاهش دهندگی کلسترول دارند علاوه بر آن ایزوفلاونها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هم هستند واز اکسیداسیون LDL در بدن جلوگیری می نمایند . تحقیقات نشان داده اند که ایزو فلاونهای شیر سویا نسبت به ایزوفلاونهای پودر سویا سریعتر جذب می شوند بنابراین شیر سویا نسبت به پودر پروتئینی آن در تهیه این محصول برتری دارد ،همچنین فرایند تخمیر انجام گرفته بر روی شیر سویا باعث افزایش میزان ایزوفلاونهای قابل جذب می گردد .رژیم شناسان توصیه می نمایند که در رژیم غذایی روزمره می بایست تعادلی بین پروتئین های گیاهی وحیوانی وجود داشته باشد وترکیب این دو فراورده نسبت صحیحی از پروتئینهای گیاهی وحیوانی را تامین خواهد نمود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.