تاثیر سفیده تخم‌مرغ در کاهش فشارخون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80780
    Shafiei
    مشارکت کننده

    پزشکان چینی در یک آزمایش جدید دریافته اند که نوعی ترکیب موجود در سفیده تخم مرغ می‌تواند در کاهش فشار خون نقش موثری داشته باشد. در این آزمایش معلوم شد سفیده تخم‌مرغ که جایگزینی مناسب برای زرده آن است به کاهش فشارخون کمک می‌کند.

    در این آزمایش که بخشی از برنامه‌های مطالعاتی انجمن شیمی آمریکا بوده است، مشخص شد: ترکیبات موجود در سفیده تخم‌مرغ قابلیت کاهش فشارخون را دارد و تاثیر آن مشابه با مصرف دوز پایین نوعی داروی فشارخون موسوم به «کاپتوپریل» است.

    یو و گروهی از پزشکان در این بررسی دریافتند که ترکیب موجود در این ماده خوراکی، توانایی متوقف ساخت فعالیت ترکیب ACE را دارد. ACE ماده‌ای است که در بدن تولید و موجب افزایش فشار خون می‌شود.
    افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، باید پیش از اعمال هرگونه تغییری در رژیم غذایی‌شان با پزشک معالج مشورت کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.