-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۶:۰۳ #75402ezamaniمشارکت کننده
براساس نتایج تحقیقات جدید، به تعویق انداختن زمان صرف وعده ناهار برای افرادی که میخواهند وزن کم کنند این فرآیند را بسیار دشوارتر میکند.
به گزارش مهر، افرادی که پیش از ساعت 3 بعد ازظهر وعده ناهار خود را صرف میکنند 30 درصد بیشتر از افرادی که بعد از ساعت 3 ناهار میخورند، وزن کم میکنند.
نتایج این تحقیقات با بررسی گروهی متشکل از 420 نفر در یک رژیم 20 هفتهای مشخص شده است.
نیمی از افرادی که در این تحقیقات شرکت کرده بودند وعده ناهار به عنوان بزرگترین وعده روزانه را پیش از ساعت 3 و نیمی دیگر پس از ساعت 3 صرف کردند.
افرادی که زودتر غذا خوردند به طور متوسط 9 کیلوگرم وزن کم کردند، یعنی 2 کیلوگرم بیشتر از افرادی که دیرتر غذا خوردند.
محققان بیمارستان بریگهام و زنان در بوستن و دانشگاه مورسیا با بررسی 420 نفر از افرادی که دارای اضافه وزن بودند در یک رژیم 20 هفتهای برنامه درمانی کاهش وزن آنها را در اسپانیا پیگیری کردند.
دکتر فرانک شیر، از بیمارستان بریگهام و زنان اظهار داشت: این نخستین تحقیق در سطح وسیع است که نشان دهنده تأثیر کاهش وزن برحسب ساعت غذاخوردن است.
وی افزود: این نتایج نشان میدهد افرادی که دیرتر غذا میخورند از سرعت کاهش وزن کمتری برخوردارند و کاهش وزن آنها نسبت به گروه اول کمتر است به این معنا که زمان خوردن وعدههای غذایی بزرگ باید به عنوان یک عامل مهم در برنامه کاهش وزن در نظر گرفته شود.
در این تحقیق افراد شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول افرادی بودند که زودتر از ساعت 3 غذا و گروه دوم افرادی بودند که پس از ساعت 3 غذا میخوردند. شرکت کنندگان در این تحقیق 40 درصد کالریهای روزانه خود را به وعده ناهار اختصاص داده بودند.
گروه اول غذای خود را در هر زمانی پیش از ساعت 3 صرف میکردند و گروه دوم پس از ساعت 3. بعد از این زمان 20 هفتهای محققان به این نتیجه رسیدند که میزان کاهش وزن گروه دوم نسبت به اول بسیار کمتر بوده است.
این در حالی است که محققان به این نتیجه رسیدند که ساعت سایر وعدههای غذایی نقشی در کاهش وزن ایفا نمیکند.
نتایج این تحقیقات در مجله بینالمللی چاقی منتشر شده است
۱۲ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۵:۲۶ #99124ناشناسمیهمانبا تشکر از اطلاعات مفید شما
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۳:۵۶ #99136madjdمدیرکلبه اعتقاد ما این مسئله در مورد وعده ی صبحانه و شام هم صدق میکند.
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۵:۰۹ #99162farzaneh negahbanمشارکت کنندهخیلی جالب بود، ممنون
برخی افراد گمان می کنند تنها کاهش کالری دریافتی برای کاهش وزن کافی است درحالیکه داشتن نظم غذایی و نوع غذاهایی که در رژیم مصرف می شوند نیز به همان اندازه حائز اهمیتند۱۶ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۳:۲۴ #99211zohrehمشارکت کنندهمرسی اطلاعات جالبی بود.
دلیل علمی این مسئله چیه؟۱۶ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۱۶ #99216zahra jamshidiمشارکت کنندهدرواقع نظم غذایی می تواند منتهی به تنظیم اشتها و حتی سوخت و ساز افراد شود.
۱۶ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۰ #99217ezamaniمشارکت کنندهبی نظمی در وعده های غذایی باعث میشه شما به شدت گرسنه بشید و برای برطرف کردن آن مقدار زیادی غذا مصرف کنید.
۱۶ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۳:۲۸ #99225madjdمدیرکلنظم غذایی در ضمن در تنظیم میزان قند خون شما نقش دارد
۳ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۸ #99565ناشناسمیهمانبس یعنی اگه ما صبحونه رو هم دیر بخوریم یه همچنین نتیجهای داره وزنمون دیرتر کم میشه
..۲۰ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۰:۲۷ #100857zghasemiمشارکت کنندهدقیقا می تونه موثر باشه و روی تنظیم وعده های بعدی طی روز شما و میزان ریزه خواری های شما در کل موثر است..حذف وعده های غذایی یا گرسنگی کشیدن های طولانی و نداشتن نظم غذایی همه از عواملی هستند که موجب ریزه خواری و تغییر متابولیسم بدن می شوند
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.