ذرت یك میان وعده كامل و سرشار از مواد مغذی بوده كه به عملكرد فیزیولوژیكی بدن كمك موثری می كند.
فیبر ذرت نقش اساسی در كاهش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت دارد. همچنین این مواد (فیبر)، موجب كاهش كلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن كلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود. مصرف روزانه یك فنجان دانه های ذرت در میان وعده های غذایی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشی از یبوست) را كاهش دهد. همچنین مصرف میزان كافی از فیبر گیاهی به بهبود عملكرد روده ها كمك و مانع از ابتلا به یبوست و هموروئید می شود. زنان مبتلا به كم خونی بویژه كم خونی ناشی از كمبود ویتامین می توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال كمك كنند.