-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ مهر، ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۸ #79699s.samadiمشارکت کننده
تره فرنگی:
ترهفرنگی، پیازچه و ترب به دلیل دارا بودن فیبرهای غذایی و همچنین ویتامینهای گوناگون نظیر ویتامینهای گروه B و C ، همچنین گوگرد و موادی نظیر سلولز و ازت خواص ضد عفونیکنندگی داشته و در کنار آن قادر به کاهش فشار خون و چربیهای خون است.
سویا:
اسید آمینه موجود در پروتئینهای سویا عاملی برای تنظیم فشار خون هستند. مقادیر کم گوگرد و پروتئینهای سولفوره موجود در پروتئینهای سویا باعث افزایش دفع نمک از کلیه و کاهش دفع کلسیم میشود.
کلسیم مادهای است که علاوه بر ساخت و نگهداری و سلامت استخوانها و دندانها در تنظیم فشار خون نیز نقش مهمی را ایفا میکند. افزودن حداقل 25-20 گرم محصولات پروتئینی دانه کامل سویا(مثل آجیل سویا) فشار را تا حد زیادی پایین میآورد.
گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی یک «میوه- سبزی» است که دارای ویتامینهای اساسی مانند ویتامین C، ویتامین A و… است. لازم است که تمامی گوجه خورده شود(یعنی پوست، تخم و گوشت آن) تا اثرات مفید آن نمایان شود. در واقع آب گوجه فرنگی «خون گیاهی» نامیده میشود و برای پایین آوردن فشار خون (البته بدون افزودن نمک) از آن استفاده میکنند.
گریپ فروت و لیموترش:
این دو میوه مفید به عنوان سردستههایی برای مرکبات معرفی شدهاند که در حقیقت بالا بودن میزان ویتامین C و املاح معدنی در آنها موجب شده تا از دیرباز برای کاهش فشارخون مورد استفاده قرار گیرند.
همان طور که بارها گفته شده است، شیر، ماست، پنیر و کلاً محصولات لبنی با دارا بودن مقدار زیادی کلسیم و به همراه ویتامینها از منابع غذایی سرشار از مواد مغذی به شمار میآیند، اما شرط بهره بردن از آنها در یک رژیم سالم استفاده از انواع کم چرب آنهاست، بنابر این مصرف 3-2 وعده شیر یا ماست بدون چربی و یا 3-2 قوطی کبریت پنیر کم نمک و کمچربی را به شما توصیه میکنیم.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.