-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ مهر، ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۹ #79700s.samadiمشارکت کننده
مصرف گوشتهای قرمز به دلیل وجود چربی در لابهلای بافت و همچنین به دلیل افزایش دادن میزان اوره در افراد چندان توصیه نمیشود، ولی از آنجایی که منابع خوب آهن و روی و Vit B12 به شمار میآیند استفاده از انواع بیچربی آنها را تا حداکثر 2 بار در هفته هر بار حداکثر 180 گرم توصیه میکنیم. اما در رابطه با مرغ و ماکیان در صورتی که پوست آنها گرفته شده باشد تا 250 گرم هم قابل قبول است.
ماهی بهترین گزینه در رابطه با گوشتها به حساب میآید و جالب است بدانید که چربی موجود در بافتهای ماهی نه تنها موجب افزایش کلسترول و سایر چربیهای نامطلوب خون و عوارض قلبی- عروقی نمیشود، بلکه کلسترول خون را کاهش داده و به سلامت قلب و عروق کمک میکند. ماهی علاوه بر اسیدهای چرب امگا 3(که تأثیرات شگرفی در کاهش فشار خون به دلیل جلوگیری از گرفتگی عروق دارد)، دارای مواد مغذی بسیار مفیدی است که این مواد در حفظ سلامتی عروق خونی تأثیر قابل توجهی دارند.
این روزها برخی از افراد از کپسولهای امگا 3 برای تعدیل چربیهای خون استفاده میکنند، این کپسولها غالباً در دوزهای 300 میلیگرمی در بازار موجود است و همچنان مصرف آنها جای بحث دارد.
توصیه اکید وجود دارد که امگا3 مورد نیاز خود را به جای کپسول از ماهی تأمین کنید، زیرا عناصر سودمندی در ماهی وجود دارد که در مکملهای دارویی موجود نیست. به علاوه مصرف این قرصها هرگز به مبتلایان به فشار خون بالا توصیه نمیشود، زیرا خطرات زیادی را برای این افراد به همراه دارد.
همچنین در بعضی متون به نقش افزایش دهنده فشار خون در سفیده تخممرغ اشاره گردیده است، اما از آنجایی که تحقیقات گستردهای در این زمینه صورت نگرفته است و همچنین سفیده تخممرغ از منابع عالی پروتئینی به شمار میآید نمیتوان منع مصرف آن را توصیه کرد، اما احتیاط در مصرف آن میتواند عاقلانه باشد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.