-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ آذر، ۱۳۹۲ در ۰۷:۱۱ #80589v.fazelمشارکت کننده
مصرف بیرویه ترشیها و شورها ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد.
مصرف ترشی و شور تنها بهعنوان چاشنی میباشد و هرگونه افراط درمصرف آن موجب وارد آمدن آسیبهای جدی به سیستم گوارشی میشود.
توصیه میشود از حرارت دادن زیاد به روغن پرهیز شود چرا که دود ناشی از سوختن روغن حاوی “آکرولنین” سرطان زا میباشد.
سرطانها تا حدود زیادی قابل پیشگیری هستند و تغذیه سالم یکی از راههای پیشگیری از سرطان است.
در انار ماده ضد سرطان پروستات به نام فلاونویید یا اسید آلاجیک و درپرتغال نیز ویتامین ث و پلیفنولهای فراوان عامل ضدسرطانپروستات وجود دارد.
افزایش مصرف سبزی، میوه و سالاد از نوع ارگانیک که در تولید آنها از سموم و فاضلاب استفاده نشده باشد بدلیل داشتن ویتامین c ، eو فلاونویید، ریسک ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
همچنین مصرف کرفس بدلیل داشتن لوتئولین و پیاز به علت دارا بودن مادهای حلقوی بهنام کرسیتین با خاصیت ضدسرطانی،احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
از نانهای باگت ساندویجی، لواش و تافتون به علت درصد پایین سبوس، کمتر استفاده شود و در مقابل از نان پر سبوس نظیر سنگگ که ضد سرطان روده بزرگ است بیشتر مصرف شود
دکتر نوروزی در ادامه افزود: مصرف ماهی دودی و نمک سود شده ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد.
وی همچنین در ادامه به شهروندان توصیهکرد، بهجای ظروف تفلون پلاستیکی و یکبار مصرف از ظروف شیشهای، استیل و چدن استفاده کنند.
عضو انجمن تغذیه ایران در پایان یادآور شد که مصرف غذاهای ضد سرطان نیز باید در حد اعتدال مصرف شوندبا توجه به این که در ایران دو نمونه چای سبز و چای سیاه وجود دارد و بسیاری از افراد از ماهیت آنها اطلاع کاملی نداشته و خواص متعددی برای آنها قائل می شوند، در این مطلب انواع چای موجود در ایران و جهان و خواص مربوط به آن را بیان می کنیم.
لازم به ذکر است که گیاه چای سبز و سیاه یکی است، ولی در نوع عمل آوردن آنها تفاوت وجود دارد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.