پتاسیم خرما به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.
قندهای خرما دارای ویژگیهایی چون ضدسرطانی و صددرصد طبیعی است و بدون هیچگونه افزودنی میتوان این قند را تهیه کرد که برای افراد دیابتی و نیز سایر افراد مورد استفاده قرار گیرد.
قند خرما بدون استفاده از عملیات حرارتدهی و خیس کردن تهیه میشود و مدت ماندگاری آن نیز تا یک سال میتواند، باشد.