بیماری هایی که مرکبات از بروز و پیشرفت آنها جلوگیری می کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69391
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ▪ بیماری های قلبی عروقی
    یک رژیم حاوی چربی های اشباع نشده و کلسترول پائین و سرشار از میوه و سبزیجات منجر به کاهش بیماری های قلبی می شود. مقادیر بالای ویتامین C از افزایش اکسیداسیون LDL جلوگیری می کند.
    ▪ بیماری های عصبی
    در طول مراحل اولیه بارداری، دریافت مقادیر کافی فولات به منظور کاهش نقایص لوله عصبی در نوزادان ضروری می باشد. مصرف منظم مرکبات به تأمین فولات کافی و کاهش خطرات زایمان کمک می کند.
    ▪ کم خونی
    ویتامین C، جذب آهن غیرهِم را دو تا چهار برابر افزایش می دهد. گیاه خوارانی که مقدار کمی گوشت و فراورده های حیوانی را مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر کمبود آهن هستند. مصرف منظم مرکبات غنی از ویتامین C ، می تواند از آنمی جلوگیری کند.
    ▪ سنگ کلیه
    متداول ترین نوع سنگ، سنگ کلسیمی است. در بعضی از مردم مستعد، وجود این گونه سنگ ها، به دلیل مقادیر ناکافی سیترات در ادرارشان است. خوردن مرکبات و نوشیدن آب پرتقال توسط افزایش سیترات ادراری، ، از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می کنند.
    علاوه بر این مرکبات در پیشگیری از بیماری های دیگر نظیر آسم و پوکی استخوان و غیره نیز مفید هستند.
    ● افرادی که باید در رژیم غذایی خود ، مرکبات بیشتری را مصرف کنند
    ▪ افراد سیگاری و معتاد به مواد مخدر
    ▪ افراد الکلی
    ▪ بیماران ( کسانی که تب، شکستگی و تب مالت دارند ) و کسانی که روی آن ها عمل جراحی، انجام شده است.
    ▪ بیماران خاص، آن هایی که دارای امراض خاص و شدید می باشند.
    ▪ افرادی که سیستم ایمنی بدن آن ها دچار اشکال شده است.
    ▪ کودکان
    ▪ افراد سالخورده و مسن

    منبع:
    tebyan.net

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.