-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۴ #76323
zghasemi
مشارکت کنندهبعضی از سبزیجات مانند اسفناج و کرفس، سدیم بالایی دارند و بیمارانی که فشار خون بالای کنترل نشده دارند در مصرف این دو نوع سبزی با احتیاط عمل کنند.
سدیم می تواند باعث افزایش فشار خون شود.
به افرادی که معمولاً فشار خون آنها تنظیم شده است، توصیه میشود غذاها را به صورت کم نمک مصرف کنند به عنوان مثال از سه گرم نمکی که فرد معمولی می تواند در روز مصرف کند، این افراد 1 الی 1.5 گرم استفاده کنند.
چاقی می تواند اولین و مهم ترین عامل بروز فشار خون در فرد از نظر تغذیه ای باشد.
افراد چاق برای کنترل فشار خون باید با انجام فعالیت فیزیکی مناسب وزن خود را کنترل کنند.
فرد چاق هر میزان وزن خود را به سمت وزن نرمال برساند می تواند پر فشاری خون خود را به راحتی کاهش دهد.
افرادی که فشار خون دارند باید طبق نظر پزشک فعالیت بدنی داشته باشند.
مصرف غذاهای پر کالری، چربی ها، فست فودها و قندها باعث بروز چاقی در افراد می شود و می تواند به عنوان یک عارضه ثانویه در ایجاد فشار خون بالا موثر باشد.
مواد غذایی مانند چیپس و پفک که دارای کالری هستند اما از ارزش غذایی ندارند، نیز باعث افزایش فشار خون می شود.
به افرادی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود مصرف میوه و سبزیجات را حتماً در2 تا 3 وعده برنامه غذایی خود داشته باشند.
افرادی که فشار خون بالای کنترل نشده دارند باید غذاها را بدون نمک مصرف کنند زیرا خود مواد غذایی بدون نمک نیز مقداری سدیم دارند.
قندهای ساده کالری زا هستند و چون باید وزن کنترل شود قندهای ساده نیز باید محدود شوند.
یک بیمار فشار خونی باید سعی کند غذای طبیعی استفاده کند و از مصرف چربی ها و سرخ کردنی ها خودداری کند.
اگر مواد نشاسته ای کامل و سبوس دار باشند مصرف آنها خوب است اما اگر تصفیه شده و بدون سبوس باشند باید در مصرف آنها احتیاط کرد.
اگر چربی خون افراد مبتلا به بیماری پرفشاری خون بالا باشد از مصرف چربی های اشباع مانند چربی گوشت قرمز و پوست مرغ پرهیز کنند و استفاده از گوشت سفید به این نوع بیماران توصیه می شود.
یک بیمار فشار خونی حتما باید لبنیات را به صورت کم چرب استفاده کند زیرا چربی لبنیات منجر به بالا رفتن کلسترول خون می شود و این برای افزایش فشار خون مزید بر علت می شود.
روغن هایی مانند کنجد و زیتون می تواند به دلیل درجه اکسیداسیون بالای آن نسبت به بقیه روغن ها مناسب باشد اما نه به این معنی که شخص هرچه قدر بخواهد می تواند استفاده کند.
روغن زیتون به دلیل مناسب تر بودن نوع اسیدهای چرب درجه اکسیداسیون آن پایین است بنابراین باید به صورت روغن سالاد و یا پس از پخت به غذا افزوده شود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.