یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی سخت در سن سه سالگی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در بزرگسالی افزایش دهد. اگر کودک تا به حال رژیم غذایی ناسالم از سال های اولیه داشته است تغییر فوری این نوع رژیم و افزودن مواد غذایی سالم و فاقد چربی هاي اشباع می تواند نقش بسیار موثری در حفظ سلامت کودک در بزرگسالی داشته باشد.
گفتنی است، در این مطالعه که بر روی 1،076 کودکان پیش دبستانی انجام شد و آنها مورد مطالعه از لحاظ ارتباط بین عادات غذا خوردن و سطح سرمی لیپوپروتئین با چگالی بالا HDL کلسترول، نشانگر خطر قلبی عروقی است این نتایج بدست آمده است.
بررسی ها نشان می دهند، دانشمندان پی به ارتباط بین خوردن غذا دراوایل زندگی و خطر قلبی عروقی در آینده رسیده اند. البته عوامل دیگری نیز مانند سن، جنسیت، وزن هنگام تولد، BMI پدر و مادر، دیابت حاملگی و ارتباط بین رفتارهای خوردن در پدر و مادر وجود دارد.