1- حتما” غذا را در حجم كم و به دفعات بيشتر (5 وعده در روز) ميل كنند.
2- در هيچ وعده اي بيش از حد غذا نخورند.
3- در برنامه غذايي خود از همه گروه هاي غذايي به شكل متنوع و متعادل استفاده كنند.
4- مصرف غذاهاي چرب و سرخ كرده را كاهش دهند.
5- مصرف نمك را كاهش دهند.
6- روزانه از مواد غذايــي فيبــردار مانند حبوبات، سبزي، ميوه و نان های سبوس دار مانند سنگك كه در كاهش قندخون موثر است استفاده كنند.
7- مصرف قندهاي ساده (مانند قند ،شكر و تنقلات شيرين) را کاهش دهند.
8- مواد غذايي با نمايه گليسمي پايين (نان بربري، نان تافتون، سنگك ،چغندر، لپه، عدسي، لوبيا قرمز، لوبيا چيتي و ماش) را جايگزين مواد غذايي با نمايه گليسمي بالا (لواش ماشيني، باقلا بدون پوست، هويج، سيب زميني و پوره سيب زميني) نمايند.
در خانم هاي باردار مبتلا به ديابت با نمايه توده بدني بالاتر از 26 توصيه مي شود در طول بارداري وزن گيري تا حدود 9 كيلوگرم داشته باشند. علاوه بر توصيه هاي فوق، بر رعايت نكات ذيل تاكيد مي شود:
• از مصرف ميان وعده های متعدد خودداري كنند.
• بعد از وعده هاي غذايي کمی پياده روي داشته باشند.