1 – شکلات شیری
از آن جایی که نسبت به شکلاتهای تلف فلاوانول کمتری دارد انتخاب مناسبی نمی باشد . اما با انتخاب یک تکه شکلات که میزان کاکائوی آن متوسط یا بالا ( در حدود 40 درصد ) بوده و حاوی مقداری از مغزها یا میوه های خشک شده باشد می توانید فواید آن را افزلیش دهید.
2 – شکلات سفید
جیانکولی می گوید : از آن جایی که این نوع شکلات فاقد کاکائو می باشد بر خلاف انتظار فاقد هر گونه ارزش غذایی است . تنها مزیت این نوع شکلات ها وجود مقدار بسیار کم کلسیم موجود در آن است .
3 – شکلات تلخ
این نوع شکلاتها با رنگ کاملاً تیره و کمی تلخی بهترین و استاندارترین نوع شکلات هستند چرا که حاوی مقادیر بالایی از کاکائو هستند . بیشتر ذائقه ها نمی توانند طعم تند کاکائوی تلخ خالص را تحمل کنند اما شکلات تلخ های که حاوی 70 درصد کاکائو هستند گزینه خوبی هستند .
پس از انتخاب میزان تلخی شکلات حالا نوبت به آن است که گوشه چشمی هم به برند و مارکی که انتخاب می کنید داشته باشد تا مطمئن شوید که تقلبی نباشند . کره کاکائو یکی از مواد تشکیل دهنده شکلاتهای اصل است . از شکلاتهایی که حاوی شیره ذرت ، قند نیشکر و شیر کامل هستند خوداری نمایید .