بهترین نان برای افراد دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88754
    z.yari
    مشارکت کننده

    مصرف میوه‌ها با پوست می‌تواند موجب کاهش سرعت جذب قندخون شود، افرادی که به شیوه قدیمی از انسولین استفاده می‌کنند باید جهت پیشگیری از افت قند خون در اواسط صبحانه و ناهار، ناهار و شام یک میان وعده داشته باشند.
    افرادی که مبتلا به دیابت هستند می‌توانند با توجه به نظر پزشک تغذیه از کربوهیدرات پیچیده مانند نان، برنج و سیب زمینی استفاده کنند، افراد مبتلا به این بیماری بهتر است مانند هر فرد سالم دیگر از مصرف روغ‌ های حیوانی، کره، خامه و مواد سرخ شده پرهیز و اغلب از روغن‌های گیاهی، شیر و ماست کم چرب استفاده کنند.
    مصرف پروتئین برای این بیماران هیچ محدودیتی ندارد و بهتر است از تمام گروه‌های غذایی استفاده کنند. مبتلایان به دیابت باید وعده‌های غذایی مرتب داشته باشند و تلاش کنند که حجم غذایی خود را در وعده‌های مختلف تقسیم کنند تا از افزایش حجم موادغذایی در یک توصیه می شود دیابتی‌ها بیشتر از نان سبوس دار مانند سنگک استفاده کنند، مصرف میوه‌ها با پوست می‌تواند موجب کاهش سرعت جذب قند خون شود. بنابراین بهتر است افراد سبزیجات، کلم، کاهو، خیار و کرفس را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.