-
نویسندهنوشتهها
-
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۵ #76876zahra jamshidiمشارکت کننده
بهترين زمان انجام تمرينهاي ورزشي 7 صبح است. يعني 6:30 از خواب بيدار شويد، به حمام برويد، خودتان را وزن كنيد و قبل از خوردن صبحانه ورزش کنيد. با ورزش هنگام صبح بدن تان انرژي موردنياز خود را از سوزاندن چربيهاي ذخيره شده در نقاط مختلف مثل ناحيه شكمي و دور كمر تامين ميكند ولي در صورتي كه اول صبحانه بخوريد و بعد ورزش كنيد، به جاي سوزاندن چربيهاي ذخيرهشده صبحانهاي كه خوردهايد را ميسوزانيد.
منبع:Rodale.com۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۶ #100445مریممشارکت کنندهخیلی خوبه اگه وقت واسه ورزش صبحگاهی باشه ولی من چون باید 7:15 سر کار باشم نمی تونم این کارو انجام بدم به نظر شما غیر از یان زمان چه زمان دیگه ای بهنره برا ورزش کردن واسه ما که تا 4 هم سر کاریم؟ من خودم معمولا ساعت 6 تا 8 عصر پیاده روی و ورزشمو انجام می دم بعد شاممو می خورم
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۷ #100447zahra jamshidiمشارکت کنندهبا توجه به شرایط شما ، این زمان ورزش کردن هم خوبه
ولی به یاد داشته باشید حداقل تا نیم ساعت بعد از پیاده روی تون چیزی میل نکنید .۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۰ #100448مریممشارکت کنندهممنون ولی من یه جا خونده بودم که هر وقت خواستین می تونید بعد از ورزش غذا بخورید چون در پایان میزان کالری سوزنده شده و دریافتی که از هم کم بشه تو یه روز مهمه واسه همین من چند دقیقه بعد از ورزش غذا می خوردم چون تو رژیمم نظم وعده های رو برام مهم دونسته بود و شامم رو تا 7.5 بهم وقت داده بود
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۷ #100450zahra jamshidiمشارکت کنندهغذا خوردن بلافاصله پس از ورزش تاحدی باعث جایگزینی سوخت ماهیچه ها با غذای خورده شده می شود ، نه بافت چربی ذخیره.
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۹ #100451zghasemiمشارکت کنندهبلافاصله قبل و بعد از ورزش، غذا نخورید
خبرگزاری آلمان از برلین گزارش داد، دویدن با شکم پُر، برای دستگاه گوارشی خطرناک است و احتمال دارد به آن صدمه بزند. به گفته وی، در این صورت احتمال تهوع و اسهال وجود دارد.
بهتر است قبل از ورزش، خوراکی مختصری بخورید، مثلا یک تکه کوچک نان و پنیر. موزی که زیاد رسیده نباشد، خوراکی بهتری است، زیرا از افزایش سریع مقدار قند خون جلوگیری کرده و هضم نشاسته و گلوکز (قند) آن راحت است.“علاوه بر این، موز حاوی فروکتوز یا لاکتوز نیست که گاهی اوقات موجب بروز مشکلات شکمی میشوند. امکان نفخ هم کاهش مییابد، زیرا موز فیبر چندانی ندارد.”
اگر میخواهید بعد از ورزش غذا بخورید، بهتر است یک تا دو ساعت پس از تمرین ورزشی این کار را بکنید.
این بهترین زمانی است که مواد مغذی در بدن فرآوری میشوند. اگر میخواهید حجم بدنتان اضافه شود، بهترین کار خوردن یک گرم کربوهیدرات و نیم گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است. “باید میزان چربی اندک باشد.”
مثلا ورزشکاری با 75 کیلوگرم وزن، باید 100 گرم ماکارونی با مقداری سس گوجه یا یک تکه نان سبوس دار با مقداری میوه و ماست بخورد.
از سوی دیگر، اگر هدف تان از ورزش، کاهش وزن است و نه افزایش حجم بدن، فقط باید نیمی از مقادیر ذکر شده ی کربوهیدراتهای بالا را بخورید.
“نوشیدنی پروتئینی مانند آنهایی که در باشگاههای بدنسازی فروخته میشود، همراه با نیم لیتر شیر، کفایت میکند.”
[hr]
این نظر یک مجله خارجی بود و حالا استدلال منطقی آن از دیدگاه خود من:
بدن شما بهد از ورزش شروع به بازسازی ذخایر گلیگوژنی می شود که در مدت زمان ورزش سوزانده شده است..حال اگر شما بلافاصله بعد از ورزش غذا میل کنید در واقع غذای مصرفی صرف بازسازی آن ذخایر می شود و در عمل ورزشی که انجام داده اید هدر می رود و اتفاقی با نام چربی سوزی که ما به دنبال آن هستیم رخ نمی دهد.۶ خرداد، ۱۳۹۲ در ۲۳:۴۵ #100478مریممشارکت کنندهدرسته وقتی بهش فکر کنیم بازم به همین نتیجه می رسیم و منطقی هستش
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۴۷ #100501هانیهمشارکت کنندهخیلی عالی بود ممنون…ولی کاش میشد واقعا 6.30 صبح پاشد.و ورزش کرد ..امتحان میکنیم واسه تابستون…
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۴۶ #100511zghasemiمشارکت کنندهمریم جان خوشحالم که مفید واقع شد.
I9112839 زمان و ساعت ورزش کردم در کاهش وزن اصلا مهم نیست بلکه رعایت رژیم غذایی و مدت زمانی که ورزش می کنید به مراتب از اهمیت بیشتری برخوردار است…..البته ورزش اول صبح و کلا سحرخیز بودن در شادابی شما موثر است و باعث می شود در طول روز مدت زمان بیشتری بیدار باشید و طبعا فعالیت بدنی بیشتری هم داشته باشید
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۵۶ #100516ناشناسمیهمانولی صبح بیدار شدن برای ورزش خیلی سخته!!!!
حالا اگر عصر ورزش کنیم مشکلی پیش می یاد ؟ یا صبح ورزش کردن فقط از نظر شادابی تا پایان روز مزیت داره؟۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۰۷ #100518zghasemiمشارکت کنندهنه عملا فرقی ندارد چه ساعتی ورزش می کنید فقط توجه داشته باشید 1 ساعت بعد از ورزش چیزی میل نکیند (البته به جز آب که برای تنظیم دمای بدن لازم و ضروری است)
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۹ #100523مریممشارکت کنندهممنون بابت پاسخهای کارشناسانه و خیلی مفیدتون
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۷ #100524zghasemiمشارکت کنندهخواهش می کنم
۸ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۰ #100535هانیهمشارکت کنندهممنون خانم قاسمی ولی خب گفتن صبح بعد از صبحانه اگه ورزش کنیم که فقط همون کالری صبحانه رو میسوزونه!!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.