[align=justify]پژوهشگران می گویند که اگر دچار سکته قلبی شده اید، مواد غذایی حاوی از فیبر یا الیاف (از جمله سبوس ها ) بخورید چون می تواند درصد بهبود را در دراز مدت افزایش دهد.
براساس این مطالعه شانس زنده ماندن پس از حمله قلبی (طی 9 سال بعد از حمله قلبی) برای کسانی که مقدار زیادی فیبر غذایی خورده بودند بیشتر بود.
هر 10 گرم افزایش مصرف الیاف غذایی به کاهشی 15 درصدی در میزان خطر مرگ در جریان مطالعه مربوط بود.
کارشناسان می گویند که الیاف در غذا می تواند فشار خون و کلسترول را کاهش دهد، البته میزان توصیه شده در هر کشور متفاوت است.
کارشناسان در آمریکا توصیه می کنند که مصرف آن باید روزانه 38 گرم باشد. میزان توصیه شده در انگلیس 18 گرم است.
میوه هایی مثل موز و سیب، سبزیجات ریشه مثل هویج و نان سبوس دار همگی منبع خوب الیاف غذایی هستند.
در گروه مورد مطالعه خطر مرگ در 9 سال پس از حمله قلبی برای کسانی که بیشترین الیاف را مصرف کردند 25 درصد کمتر از کسانی بود که کمترین مصرف الیاف را داشتند.
کارشناسان می گویند که مواد آکنده از الیاف بخش مهمی از یک رژیم غذایی متوازن است و مطالعه تازه حاکی از فایده آن به خصوص برای سلامتی پس از حمله قلبی است.[/align]