فزايش مصرف قند و شيريني خود را با افزايش قند خون يا ابتلا به ديابت نشان ميدهد. متخصصان و محققان معتقدند بيماراني که به بيماريهايي مانند ديابت يا قند خون مبتلا هستند به نسبت ساير اشخاص سالم زودتر پير ميشوند از سوي ديگر شيريني به کلاژن پوست آسيب ميرساند.
جواني را بايد دوره طلايي زندگي ناميد زيرا نه تنها در اين دوران افراد با تمام انرژي به فعاليت ميپردازند بلکه زيبا و شاداب هستند اما با فاصله گرفتن از دوران جواني و نزديک شدن به ميانسالي و سالمندي، ردپاي زمان در چهره و جسم آنها برجا ميماند. با اين حال متخصصان تغذيه پس از مطالعات گسترده مواد غذايي را شناسايي کردهاند که موجب پيري زودرس ميشود.
پختن بيش از حد گوشت پيوند بين سلولهاي چربي را شکسته و باعث تشکيل هيدروکربنها ميشود که نه تنها پيري بلکه بروز سرطان را نيز به دنبال دارد.
اگر چه بسياري از افراد هنگام طبخ غذا از ميزان کمتر نمک استفاده ميکنند اما به مصرف خوراکيهاي شور علاقه نشان ميدهند، سديم موجود در خوراکيهاي شور باعث حبس آب در سلولها، پف صورت و همينطور پيري زودرس ميشود.
نوشيدنيهاي انرژي زا، نوشابهها و… نه تنها موجب افزايش انرژي نميشود بلکه فشار خون، تپش قلب، اضطراب، سردرد، سکته مغزي و بيخوابي را به دنبال دارد.
سوسيس و کالباس به دليل نگهدارندهها باعث التهاب پوست يا تشديد روند پيري ميشوند. خوراکيهاي تند با واکنش در رگهاي خوني بروز کرده و از طراوت و تازگي پوست کم ميکنند و از سوي ديگر مصرف دائم غذاهاي تند سن يائسگي و علائم اين دوره را تشديد ميکند.