سلام خدمت دوستان..
این فصل فصلٍ اسفناجه..پس ازش غافل نشوید..
مواد لازم :
اسفناج
ماست
فلفل و نمک
سیر تازه
زعفران
طرز تهیه:ابتدا اسفناج را به اندازه یک بند انگشت خورد کنید و سپس بشویید (ابتدا به مدت 5 دقیقه آنرا خیس کنید و بعد بشویید سپس 2 بار دیگر آنرا بشویید)
آنرا بدون آب داخل قابلمه تفلون بپزید (زمانیکه رنگ سبز مایل به قهوه ای داشت آماده است)با شعله کم آنرا بپزید..
آنرا درون سبد بریزد تا خنک شود میتوانید ظرفی زیر آن قرار دهید و از آب آن برای شستشوی صورت استفاده کنید(البته اگر حساسیت پوستی ندارید)
حالا آنرا به صورت گلوله های متوسط در بیاورید (زیاد آب آنرا فشار ندهید )درون یخچال بگذارید تا خنک شود
بوسیله یک گوشت کوب آنرا بکوبید یک یا دو حبه سیر دورن آن بیندازید (سیر تند است پس مراقب تعداد باشید)سپس فلفل و نمک را اضافه نمایید ماست را هم اضافه نمایید.در این مرحله ماست نباید زیاد بریزیم البته به شما بستگی دارد..من بورانی را کمی سفت دوست دارم ..مخلوط آماده شده را در یک پیش دستی بکشید و با کمی ماست و زعفران تزیین کنید (بسته به شما میتوانید کمی هم پودر نعنای خشک یا یک پر نعنای تازه استفاده نمایید)
نوش جان ..