-
نویسندهنوشتهها
-
۲۵ تیر، ۱۳۹۰ در ۰۱:۳۳ #70758masi51مشارکت کننده
راهنمایی
۲۹ تیر، ۱۳۹۰ در ۰۳:۴۱ #97696matinمشارکت کنندهبهتر است بدانید که با بالا رفتن میل به مواد قندی،دچار افزایش وزن نخواهید شد.بلکه با بها دادن به این میل احتمال خطر وجود دارد.برای اینکه بتوانید بر این میل خود غلبه کنید،توصیه میکنیم که ورزش روزانه خود را ترک نکنید که این خود عاملیست برای حفظ قند خون شما و در نتیجه تعادل در میل شما به مصرف مواد قندی.
پس فعالیت بدنی روزانه برای شما تا آخر عمر واجب است.
مورد بعد: مواد قندی که از قندهای ساده تشکیل شده را مصرف نکنید:موادی که حاوی شکر است،چراکه خود این مواد میل شما را به سمت مواد قندی زیاذ میکند.سعی کنید از کربوهیدرات پیچیده مانند میوه ها به جای شیرینی و شکلات و غیره استفاده کنیدو بدانید که همانطور که از قدیم میگفتند:خواب،خواب میاره.ما میگیم:خوردن شیرینیجات،میل به شیرینیجات میاره …
موفق باشید۵ شهریور، ۱۳۹۰ در ۰۲:۲۱ #97826n.fazelمشارکت کنندهافزایش شکر و مواد شیرین سبب افزایش یک ماده شیمیایی در مغز به نام سرتونین می شوند که این ماده سبب ایجاد احساس خوبی در شما می شود اما چند ساعت یا حتی چند دقیقه بعد شما احساس خستگی، ضعف و گرسنگی و بی حالی می کنید. تمایل شما یه شیرینی مادرزادی نیست بلکه عادات غلط غذایی شما در طی سالها موجب ان می شود. هر چه بیشتر شکر مصرف کنید بدن شما در مقابل طعم شیرینی مقاوم تر می شود و ماده ای که ممکن است در نظر بقیه خیلی شیرین محسوب شود به نظر شما معمولی است. پس باید با یک برنامه درست به تدریج مصرف شکر را کاهش دهید . این کار نیاز به زمان دارد بهتر است از همین امروز شروع کنید و به تدریج تا 4 هفته با رعایت این نکات آستانه تحمل شکر خود را کاهش دهید:
هفته اول: منابع حاوی شکر مخصوصا منبع مخفی ان را بشناسید. موادی مثل شیرین و بستنی مشخص هستند اما برای شناسایی مواد مخفی برچسب های غذایی را بخوانید. اگر هر یک از کلمات زیر را دیدید نشاندهنده شکر استAgave nectar
Agave syrup
Barley malt
Beet sugar
Brown rice syrup
Brown sugar
Buttered syrup
Cane sugar
Cane juice
Cane juice crystals
Carob syrup
Confectioner’s sugar
Corn syrup
High fructose corn syrup
Corn sugar
Corn sweetener Corn syrup solids
Crystalized fructose
Date sugar
Dextran
Dextrose
Diatase
Diastatic malt
Evaporated cane juice
Fructose
Fruit juice
Fruit juice concentrate
Glucose
Glucose solids
Golden sugar
Golden syrup
Grape sugar Grape juice concentrate
Honey
Invert sugar
Lactose
Malt
Maltodextrain
Maltose
Maple syrup
Molasses
Raw sugar
Refiner’s syrup
Sorghum syrup
Sucanat
Sucrose
Sugar
Turbinado sugar
Yellow sugar
بعد از شناسایی این مواد باید مواد غذایی حاوی انها را از خانه و آشپرخانه خود دور کنید و انها را با مواد غذایی سالم مثل میوه جایگزین نمایید.
هفته دوم: مواد حاوی شکر بالا را با جانشین های سالم آن جایگزین کنید. به جای کورن فلکس های شیرین از نوع سبوس دار استفاده کنید، به جای نوشابه از اب همراه کمی لیمو تازه استفاده کنید. به جای بستنی می توانید از میوه های یخ زده مثل آلبالو استفاده کنیدو ….
موقع خرید مواد غذایی گرسنه نباشید و از قبل لیست خرید خود را تهیه کنید.
هفته سوم: در این هفته باید سعی کنید تا با وسوه ها مقابله نمایید. اگر هوس یک ماده شیرین کردید پیاده روی کنید، کتاب بخوانید، دوش بگیرید یا با دوستتنان تلفنی صحبت کنید. اگر واقعا گرسنه اید می توانید چند عدد مغز بادام یا سبزیجات و میوه استفاده کنید. هفته اول می تواند سخت باشد اما به تدریج بعد از چند هفته به ا ن عادت می کنید و آستانه شیرینی شما کاهش می یابد.
هفته چهارم: برنامه خود را واقعی کنید. با اینکه ترک مصرف مواد حاوی شکر می تواند به سلامتی شما کمک کند اما دوری از هر نوع منبع شکر با زندگی واقعی جور نیست. کلید موفقیت تعادل است. اجازه ندهید که مصرف شکر به عادت هر روزه شما تبدیل شود. مصرف شیرینی و شکر را به مناسبت های خاص مثل روز تولدتان، روز اول عید یا … اختصاص دهید.
به خاطر داشته باشید که برای ترک یک عادت و ایجاد عادت جدید حداقل 3 تا 4 هفته زمان نیاز است. پس پشتکار داشته باشید۶ شهریور، ۱۳۹۰ در ۱۴:۲۹ #97845matinمشارکت کنندهواقعا استفاده کردیم.ممنون
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.